Menu
Complaints
atoko.nl app loading
Klachtenbehandeling
 
 
U heeft een klacht. Daar zijn wij voor.
 
 
Indien u een klacht heeft over een product of serviceverlening van Atoko, dan kunt middels het volgende e-mail: atokoservice@live.nl een e-mail naar ons (directie van Atoko) toe sturen. Wij nemen uw klacht zeer hoog op. Wij zullen vervolgens ook direct uw klacht in behandeling nemen en u wordt uiteraard op de hoogte gehouden van alle aanpassingen. Wij leren ook van onze fouten zodat wij onze service verlening nog beter kunnen maken. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking en uw vertrouwen in ons.
 
 
Problemen met e-mail
 
 
U krijgt van ons 4 e-mails in totaal wanneer u een bestelling bij Atoko plaatst. De eerste e-mail krijgt u bij het bevestigen van uw bestelling. De tweede e-mail krijgt u wanneer wij uw pakket hebben opgezonden (nadat uw betaling compleet is ontvangen). De derde krijgt u ter bevestiging van aankomst van uw pakket. En de laatste e-mail krijgt u wanneer uw bestelling compleet is en succesvol is afgerond. Indien u n van deze e-mails niet heeft ontvangen, vragen wij om u om direct contact met ons op te nemen zodat wij alsnog uw e-mail kunnen versturen. Let op: Kijk wel even in uw junk of spam folder voordat u ons een e-mail stuurt. Af en toe kan een e-mail aangezien worden als spam omdat de veiligheid van het e-mail niet altijd controleerbaar is bij nieuwe e-mails wegens de hoge stroom van (spam) e-mail marketing.
 
 
Waarom krijg ik geen antwoord op mijn e-mail?
 
 
We proberen om alle e-mails binnen twee dagen te beantwoorden. Soms komt een e-mail niet aan bij uw of onze e-mail account wat te wijten is aan een netwerk storing of e-mail veiligheidsvoorschriften. Kijk altijd even in uw spam of junk folder voordat u ons contacteer. In het geval dat we uw e-mail niet binnen twee dagen beantwoorden, stuur dan even een nieuwe e-mail naar AtokoService@live.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vergeet niet uw e-mail of telefoon op te geven anders kunnen wij u niet bereiken!
X close
Sluiten

!

X
  offline